Nyílászáró beépítés - csakis szakszerűen

A nyílászáró beépítésről sok mende-monda létezik. Mi a hosszú távú megoldások hívei vagyunk, erre ösztönözzük Érdeklődőinket és Vevőinket is. Ki megfogadja tanácsunkat, ki nem. De a mi lelkiismeretünk tiszta marad.

A nyílászáró beépítés történhet kész nyílásba - ekkor egy előre kialakított nyílásba építjük be a nyílászárókat ablakbeépítő dűbel és purhab segítségével. Ez általában újépítésű házaknál fordul elő.

A bontással járó nyílászáró beépítés esetén a régi ablak minden egyes részét eltávolítjuk. Az így kialakított nyílásba kerül be az új ablak. Rögzítés ablakbeépítő dűbellel és purhabbal. Az esetlegesen szükséges helyreállítási munkálatokat (kőműves munkák, festési munkák) is vállaljuk, arra megbízható szakembereket tudunk ajánlani.

Bontás nélküli cseréről akkor beszélünk, ha az eredeti fatokba építjük be az új műanyag nyílászárókat. Így a fal nem sérül, viszont csak akkor kivitelezhető, ha a fa tok jó állapotban van, nincs túlságosan elöregedve.

Mi a teendő beépítés előtt?

A nyílászáró elől és mellől a berendezési tárgyakat célszerű elpakolni és azokat letakarni, a burkolatot szintén kartonnal vagy nejlonnal javasoljuk letakarni, hiszen a cipőt munkavédelmi okokból nem vehetik le a kollégák. Takarófólia bármely festékboltban vagy hipermarketek háztartási osztályán beszerezhető.

Mennyi időt vesz igénybe a nyílászáró csere?

Kisebb lakásnál 1 nap, kész nyílásba építésnél egy családi házat (12-15 db) szintén be tudunk fejezni egy nap alatt. Másnap maximum párkányozás vagy egyéb befejező munkálatok miatt megyünk vissza.

A beépítés előtt sok Ügyfél kétségbe esik a nagy takarítás, felfordulás puszta gondolatától is. Nem érdemes! Mi mindig arra biztatjuk Ügyfeleinket, hogy a végeredményre koncentráljanak: szép, korszerű nyílászáróik lesznek, mindezek mellé alacsonyabb gázszámlát kapnak...higgyjék el, jó befektetésre tesznek szert!

Igen, por és piszok nélkül nincs csere, mert ha meg tudnánk azt is oldani, akkor angyalok lennénk! :-)