Nyílászáró Veresegyház - Rólunk

Mottónk: A sűrű fillér többet ér, mint a ritka forint!

Családi vállalkozás keretében kivitelező cégként kezdtük meg tevékenységünket 1992-ben. Négy év múlva építőanyag kereskedéssel bővítettük palettánkat, majd a kialakult piaci helyzetre és a sors kezére tekintettel 2001-ben úgy döntöttünk, hogy lezárjuk a futó projekteket és kizárólag nyílászáró kereskedéssel foglalkozunk tovább...

Az irodában hárman dolgozunk:

 

 

 

Vári Ferencné Marika - maximális segítőkészséggel és türelemmel áll az Érdeklődők és Vevők rendelkezésére. Nem egyszer előfordult már, hogy az építkezésbe/felújításba belefáradt Ügyfél az Ő asztalánál öntötte ki szívét, mondta el ügyes-bajos dolgait. És nekünk ez sem teher. Sokszor az emberen az is segít, ha el tudja mondani azt, ami a szívét nyomja. Bizony ezekből sokszor mi is tanulunk!

 

 

 

 

 

 

 

Bánócziné Kerék Mariann - a raktárfelelős. Árut vesz át, árut ad ki, rámol, pakol, keres...mert a raktárban mindig vannak "fekete lyukak": ki, miért és mikor tette oda? Amikor éppen nem a raktárban van, akkor a számlákat írja, a könyvelést készíti elő. És ha mindenkinél Ügyfél van, akkor az értékesítésben is segít.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kerék Szilvia - én vagyok a tulajdonos. A vállalkozó, a nemzet hőse :-) . Végzettségemet tekintve a cég marketinges ügyeit egyengetem, a hirdetéseket én találom ki és készítem el, a honlapot én kezelem. Ezen felül az értékesítésben maximálisan részt veszek: elkészítem a projekt árajánlatokat, tárgyalok a vállalkozókkal és a lakossági érdeklődőknek is szívesen segítek.

 

 

 

 

Gyakran kapunk elégedett vevőinktől visszajelzéseket, a teljesség igénye nélkül néhány levél:

1. "Hálás köszönetem a pályázatom ideje alatt nyújtott segítségért, jótanácsért! Köszönöm a jó szót, a segítségüket és megértésüket!" (Mandevillené Gödöllőről)

2. "...Köszönjük a jó munkát, bent vannak az ajtók-ablakok, rendben ment minden. Ezúttal szeretnénk Neked és családodnak, valamint a kollégáidnak nagyon szép, szeretetteljes karácsonyt és boldog Új Évet kívánni..." (Erdélyi család)

3. "Nagyon köszönöm fáradtságos munkájukat, amivel elősegítették, hogy idős szüleimet mielőbb átköltöztethessem. A lakásban lázas munka folyik, szombaton költözés..." (S. Kné)

4. "Ezúttal szeretném még egyszer megköszönni az Ön és kollégái munkáját. Nagyon elégedettek voltunk az ügyintézéssel, a beszerelés is gyorsan zajlott, az ablakok pedig igazán gyönyörűek. Sok sikert és jó egészséget kívánunk további munkájukhoz!" (Nádasdiné Bp.)

 

5. "Kedves Szilvia! Szeretnénk megköszönni a közreműködéseteket. Nagyon szépek az ajtók és ablakok, meg vagyunk elégedve, jól választottunk!" (Pipoly A. és Oprendek A.)

 

Ezért érdemes dolgozni :-)

 

1 év ingyenes terméktámogatás számlázó programunkhoz